OSCAR DA-1000Unieke slowjuicer

De stijlvolle OSCAR DA-1000 perst sap uit alle soorten groenten en fruit. De unieke persing van deze slowjuicer zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen uit groente en fruit bijna volledig behouden blijven. Als je het sap drinkt worden de vitamines en mineralen binnen 30 minuten volledig opgenomen in je lichaam. Hier kan geen sapcentrifuge tegen op! Een ideale start van de dag.

Geen zin in schoonmaken? Dan ben je niet de enige! Daarom hebben de bedenkers van de Fruitjuicer een slowjuicer gemaakt die in een handomdraai schoon is. Sap maken met de Fruitjuicer is een feest. En het sap is zo lekker, dat moet je gewoon ervaren.

Matstone

De Oscar-fabriek, die ook de Matstone produceert, is er in geslaagd om met de DA-1000 de sapproductie te verhogen met 3-5% t.o.v. de DA-900 (in Nederland bekend onder de naam Vita5). Ook voor tarwegras is deze machine zeer geschikt. Bestemd voor het maken van sap van groenten of fruit en bladgroenten, ongeacht of het nu hard of zacht is. Maar ook het maken van ijs en het malen van koffiebonen, walnoten, hazelnoten, soja, kruiden, zaden, dennennaalden als ook het maken van pasta is geen probleem voor de OSCAR DA-1000.
De Oscar slowjuicer perst met slechts 63 tot 75 omwentelingen per minuut. Het kneust het sap uit het fruit en de groenten.

Kenmerken Oscar DA-1000


Stelknop voor pulp
Snelle montage en demontage
Reingen in minder dan 2 minuten
20 jaar garantie op de motor en 1 jaar op de onderdelen
Lage draaisnelheid van 63 tot 75 toeren per minuut en krachtige motor
Hoge opbrengst - zeer droge pulp
De lage snelheid zorgt voor minder schuimvorming en een koude persing.
Ontworpen voor een stille werking en een lange levensduur.
Ingebouwde reverse functie voorkomt verstopping.
Extra uitrusting voor het malen van noten, specerijen, het maken van pasta, sojamelk, tincturen, siropen van sparren en dennen.

De OSCAR DA-1000 is zeer geschikt voor het juicen van tarwegras, maar de machine haalt ook het maximale sap uit boerenkool, paprika en bladgroenten zoals peterselie en spinazie. Vanwege de stelknop kan de deze machine ook zacht fruit zoals sinaasappels zeer goed persen. Handig is dat je met de Oscar DA-1000 ook babyvoeding en rauwkorstsalades kan maken. Daarnaast behoren notenpasta, humus, ijs van bevroren banaan tot een van de vele mogelijkheden. De machine heeft een zeer compacte afmeting en is met zijn design een aanwinst voor ieder aanrecht.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen