Oscar DA-1000

Unieke slowjuicer
De stijlvolle OSCAR DA-1000 perst sap uit alle soorten groenten en fruit. De unieke persing van deze slowjuicer zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen uit groente en fruit bijna volledig behouden blijven. Als je het sap drinkt worden de vitamines en mineralen binnen 30 minuten volledig opgenomen in je lichaam. Hier kan geen sapcentrifuge tegen op! Een ideale start van de dag.

Geen zin in schoonmaken? Dan ben je niet de enige! Daarom hebben de bedenkers van de Fruitjuicer een slowjuicer gemaakt die in een handomdraai schoon is. Sap maken met de Fruitjuicer is een feest. En het sap is zo lekker, dat moet je gewoon ervaren.

Matstone
De Oscar-fabriek, die ook de Matstone produceert, is er in geslaagd om met de DA-1000 de sapproductie te verhogen met 3-5% t.o.v. de DA-900 (in Nederland bekend onder de naam Vita5). Ook voor tarwegras is deze machine zeer geschikt. Bestemd voor het maken van sap van groenten of fruit en bladgroenten, ongeacht of het nu hard of zacht is. Maar ook het maken van ijs en het malen van koffiebonen, walnoten, hazelnoten, soja, kruiden, zaden, dennennaalden als ook het maken van pasta is geen probleem voor de OSCAR DA-1000.

De Oscar slowjuicer perst met slechts 63 tot 75 omwentelingen per minuut. Het kneust het sap uit het fruit en de groenten.

Kenmerken Oscar DA-1000

 • Stelknop voor pulp
 • Snelle montage en demontage
 • Reinigen in minder dan 2 minuten
 • 20 jaar garantie op de motor en 1 jaar op de onderdelen
 • Lage draaisnelheid van 63 tot 75 toeren per minuut en krachtige motor
 • Hoge opbrengst - zeer droge pulp
 • De lage snelheid zorgt voor minder schuimvorming en een koude persing.
 • Ontworpen voor een stille werking en een lange levensduur.
 • Ingebouwde reverse functie voorkomt verstopping.
 • Extra uitrusting voor het malen van noten, specerijen, het maken van pasta, sojamelk, tincturen, siropen van sparren en dennen.

De OSCAR DA-1000 is zeer geschikt voor het juicen van tarwegras, maar de machine haalt ook het maximale sap uit boerenkool, paprika en bladgroenten zoals peterselie en spinazie. Vanwege de stelknop kan de deze machine ook zacht fruit zoals sinaasappels zeer goed persen. Handig is dat je met de Oscar DA-1000 ook babyvoeding en rauwkorstsalades kan maken. Daarnaast behoren notenpasta, humus, ijs van bevroren banaan tot een van de vele mogelijkheden. De machine heeft een zeer compacte afmeting en is met zijn design een aanwinst voor ieder aanrecht.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • OSCAR DA-1000 CHROME SLOWJUICER
  De Fruitjuicer OSCAR DA-1000 perst fruit en groenten zorgvuldig en langzaam om zoveel mogelijk vitamines en mineralen te behouden. Deze manier van persen is super gezond en de vitamines en mineralen worden dan ook binnen 30 minuten opgenomen door het lichaam. Begin de dag met een heerlijk sapje van ..
  Excl. BTW: €247,11 €299,00 €339,00
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • OSCAR DA-1000 ROOD SLOWJUICER
  Een sapje geperst met de Fruitjuicer OSCAR DA-1000 is niet alleen lekker, maar ook super gezond. Deze slowjuicer zorgt ervoor dat het overgrote deel van de vitamines en mineralen behouden blijven. U lichaam neemt deze stoffen binnen een half uur op, waardoor u zich heerlijk fit en gezond voelt. Perf..
  Excl. BTW: €247,11 €299,00 €339,00
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • OSCAR DA-1000 ZWART SLOWJUICER
  Deze stijlvolle Fruitjuicer OSCAR DA-1000 perst sap uit vrijwel alle soorten groenten en fruit. De unieke persing van deze slowjuicer zorgt ervoor dat alle vitamines en mineralen uit groente en fruit bijna volledig behouden blijven. Als je het sap drinkt worden de vitamines en mineralen binnen 30 mi..
  Excl. BTW: €247,11 €299,00 €339,00
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).